Закарпатські насолоди | Турагентство Атлант Тур

Закарпатські насолоди

Закарпатські насолоди

Варітсть поїздки: 895 грн (з 1 людини)
📅17.10,21.11

ПРОГРАМА ВІДПОЧИНКУ:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).

15229235725ac5f83472440 - Закарпатські насолоди  15229236405ac5f87880cf8 - Закарпатські насолоди   15229237055ac5f8b9aeb9f - Закарпатські насолоди
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).

15229238425ac5f942253c7 - Закарпатські насолоди   15229238665ac5f95a3e06b - Закарпатські насолоди   15229239205ac5f990edf69 - Закарпатські насолоди

У вартість входить:

  • проїзд комфортабельним автобусом,
  • проживання,
  • супровід гіда-екскурсовода,
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах,
  • страхування на час подорожі.

У вартість не входять і додатково оплачуються:

  • харчування,
  • вхідні квитки в туристичних об’єктах.
Знижки для дітей:
– Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно;
– Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 100 грн./особа.

Вартість вхідних квитків:
– термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
– дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 120 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
– дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
– Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний – 70 грн/ос., пенсіонери, студенти – 50 грн/ос., школярі – 35 грн/ос.;
– частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі – 80 грн./ос., діти – 40 грн/ос.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
– шовдарь (копчений свинячий окіст),
– попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
– пікниця (домашня ковбаса),
– квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
– заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
– банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
– печені на вогньові кромплі (картопля печена),
– колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
– свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
– палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
– сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 175 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн./ос.