Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні" | Турагентство Атлант Тур

Кулінарний тур “Секрети закарпатської кухні”

Кулінарний тур
“Секрети закарпатської кухні”

Вартість  поїздки: 995  грн (з 1 людини)
📅

ПРОГРАМА ВІДПОЧИНКУ:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (огляд замку) – Мукачево (обід з оригінальних закарпатських страв) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму о 17:30, майстер-клас для приготування угорських національних страв, вечеря).

15205805355aa237b708065 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"  14493282045662fe4c6f40d 1 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні" 14493283005662feac8a9c0 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"

2 день: Четфалва (майстер-клас з приготування угорських національних страв, сніданок і виїзд (8:30) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів з лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (майстер-клас по приготування карпатських страв і обід) – Келечин (дегустація мінеральної води) – Львів (повернення о 23:00).

15337243955b6ac6ebd6981 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"  14493284445662ff3c5f1cb - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"  14493286995663003bbd184 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"

У вартість входить:

  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
  • проживання, супровід гіда-екскурсовода,
  • екскурсійне обслуговування в музеях,
  • участь в майстер-класах з приготування їжі,
  • страхування на час подорожі.

У вартість не входить і додатково оплачуються:

  • харчування
  • вхідні квитки в туристичні об’єкти
  • і дегустації.

Вас чекають:
– три майстер-класу де кожен зможе приготувати 9 закарпатських страв;
– дегустація і покупка екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;
– купання в термальному басейні міста Берегово та огляд оленячої ферми;
– видатні історичні пам’ятки краю: замок любові “Сент-Міклош” і унікальний храмовий ансамбль села Четфалва;
– панорамний огляд Мукачівського, Виноградівського, Королівського та Хустського замків і центру Берегово
– дегустація мінеральної води “Келечинська”, яка має великий вміст заліза і лікує багато хвороб;
– ну і конечко мальовничі гірські пейзажі.

9 страв для майстер-класів:
– підбівані лопатки (закарпатське народне блюдо, суп із стручкової квасолі на кисломолочної основі);
– торгоня (угорську страву, домашні макарони особливого приготування);
– Дісней-перкельт (один із способів приготування тушкованого свинного м’яса в угорській кухні);
– лангош (угорську страву, коржик з дріжджового тіста, смажиться на олії, схожі на оладки);
– лечо (угорську страву, овочевий гарнір на основі болгарського перцю, помідорів, ріпчастої цибулі);
– грибна юшка (міжнародна блюдо, суп із сушених грибів, з закарпатськими особливостями);
– банош (карпатське блюдо, приготоване з кукурудзяної муки і сметани, заправлене шкварками, грибами і бринзою і т.п.);
– ріплянка (унікальне карпатське блюдо, гарнір з картоплі і кукурудзяної крупи);
– гомбовці (закарпатське народне блюдо, дріжджові пончики з різною начинкою, готуються на пару).

Вартість вхідних квитків:
– Екскурсія в замку “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
– Новий термальний басейн “Жайворонок” в Берегово: загальний, студенти – 200 грн., Пенсіонери за віком – 150 грн., Діти від 120 до 150 см. – 100 грн., Діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.
– дегустація трьох сортів сиру з вином (дорослі і студенти – 50 грн, діти – 30 грн.);
– оленяча ферма: загальний, пенсійний та студентський – 30 грн., Школярі – 20 грн.;

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району зі зручностями, номери: 2-х і 3-х місні.

Харчування :
Сніданок в 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою бутерброди, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” і складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, суп-гуляш, кнедлики з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 75 грн. / Чол.
Вечеря в 1-й день – відбувається в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: підбівані лопатки, торгоня з дійсно-перкельт, гомбовці, вино / палінка, компот. Вартість 90 грн. / Чол.
Сніданок у 2-й день – відбувається в садибах, і складається з страв угорської національної кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: лангош з джемом, лечо, ковбаса, сир, масло, хліб, кава / чай. Вартість 55 грн. / Чол.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе Міжгірського професійного ліцею на базі якого буде відбуватися майстер-клас, що складається зі страв карпатської кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: грибна юшка, банош з бринзою, ріплянка з м’ясом по-Полонинська , хліб, чай з трав. Вартість 75 грн. / Чол.

viber ru 1 1 - Кулінарний тур "Секрети закарпатської кухні"